Acest site folosește Cookies.
Dă clic pe OK ca să accepți Cookies și să închizi această notificare,
sau pe Mai multe... ca să citești detalii.

Cărți

Foxx Training oferă absolvenților săi un sprijin consistent și continuu  prin revista „pastila cu vicleșuguri” pe care absolvenții o primesc gratuit pe termen nelimitat, dar și prin cărțile de negociere oferite ca suport de curs. La unele programe de training Foxx, cursanții primesc cărți celebre scrise de cei mai buni specialiști mondiali în domeniul negocierii, dar suportul de curs cel mai des folosit până acum a fost cartea „Negociază-i tu pe ei!” scrisă de Valentin Ioan Postolache. Aflându-se acum la a patra ediție, această carte se găsește deja în bibliotecile câtorva mii de români, ceea ce ne îndreptățește să spunem că este cea mai citită carte românească de negociere. Autorul promite pentru viitorul apropiat alte cărți interesate dedicate negocierii. 

Iată părerile unor cititori despre cartea „Negociază-i tu pe ei!”:

„Valentin scrie cu adevărat bine: simplu, clar și cu un anumit patos care își are sursa în pasiunea lui pentru negociere.” (Silvia Ciornei - Ministru pentru IMM și Cooperație, 2001-2003)

„Îmi plac ideile tale și credința că poți schimba ceva.” (Cristian Secoșan - CEO Siemens Romania)

„Reușești să dai viață unor lucruri care în cărți pot fi destul de anoste.” (Prof.Univ.Dr. Aurel Clinciu - Universitatea din Brașov)

 Dacă participi la un curs Foxx Training, primești cartea în pachetul de curs.

Dacă vrei să achiziționezi separat cartea „Negociază-i tu pe ei!” împreună cu DVD-ul ce conține colecția la zi a revistei „pastila cu vicleșuguri”, o poți comanda la prețul de 90,00 lei (TVA și cheltuielile de ambalare/expediție/transport sunt incluse), contactându-mă la telefonul sau email-ul din pagina Contact