Acest site folosește Cookies.
Dă clic pe OK ca să accepți Cookies și să închizi această notificare,
sau pe Mai multe... ca să citești detalii.

Pastila cu vicleșuguri

Deși nu este o revistă academică, pastila cu vicleșuguri este mai mult decât un simplu newsletter. Ea a apărut din dorința de a mări rata de retenție a cunoștințelor/abilităților căpătate la cursurile mele. Prin pastilă, absolvenții mei primesc săptămânal informații despre negociere care reamintesc aspecte important a fi reținute, clarifică lucruri ce nu sunt atât de simple cum au părut la prima vedere și aduc informații noi, în pas cu cercetarea care se face asupra negocierii la nivel mondial. Iată o confirmare a valorii pastilei din mesajul unui cititor: 

„Săptămâna trecută am avut o discuție despre programele tale de training și despre „pastila” cu un partener de-al meu din Germania. I-am tradus două dintre pastilele tale și i-am povestit despre cum are loc training-ul făcut de tine. Vreau să-ți spun că a rămas foarte impresionat de „pastilă”. A participat la multe training-uri (lucrează în vânzări la Siemens pe o poziție destul de „sus”), dar zicea că „pastila” e ceea ce lipsea la toate cursurile la care a fost. Voiam să-ți spun asta pentru că e o confirmare că „pastila” ta are un rost, poate mai mare decât realizam noi.” (Dănuț-Călin POP - Director, Industrial Trading Turda)

pastila cu vicleșuguri” apare săptămânal (în fiecare zi de luni) din anul 2006 și te poți abona gratuit de pe pagina „Contact”. Dacă te înscrii la un curs, primești întreaga colecție de la prima apariție prin WeTransfer. Mai jos este întotdeauna ultimul număr apărut. Îl poți descărca și transmite mai departe cui dorești.  Cei conectați cu mine prin LinkedIn și Facebook primesc notificări privind apariția unei noi reviste. Poți păstra pe desktop linkul către această pagină pentru a o accesa ușor când ai timp. 

Click aici pentru a deschide Pastila în filă nouă, pe toată lățimea ecranului!